Web Sitemiz Yayın Hayatına Başlamıştır


Yayın hayatına başlayan web sitemizle müşterilerimizin bize 7/24 ulaşmasını sağlamak, araç kiralama ve taşımacılık hizmetinde her zaman en hızlı ve en kaliteli hizmeti sunarak fark yaratmak için web sitemizi hizmete açtık. Amacımız her çeşit araç talebinde internet üzerinden dilediğiniz zaman bizlere ulaşarak araç ihtiyacınızı gidermenizi sağlamaktır.

Modern araç filosu ve uzman kadrosu ile 20 yıldır kısa ve uzun dönem araç kiralama ve taşımacılık hizmeti sunan firmamız, ihtiyaca uygun farklı kapasitelerdeki araçları ve tecrübeli şoförleri ile en kaliteli taşımacılık ve araç kiralama hizmetini sunmakta, web sitemizden firmamıza geçeceğiniz araç taleplerine en hızlı şekilde dönüş yaparak her zaman müşteri memnuniyeti sağlamaktadır.

Güven ve kalite anlayışı ile çalışarak her zaman müşteri memnuniyeti sağlayan Kopuz Turizm, sadece yurt içi değil yurt dışı turizm organizasyonları ile de sektörün lider firmasıdır. 7/24 web sitesi ile hizmet sunan Kopuz Tur, konfor ve güvenliği ön planda tutarak Araç kiralama, personel taşımacılığı, öğrenci taşımacılığı, turizm taşımacılığı, lojistik ve dağıtım hizmetleri, sigorta hizmetleri ve yurt dışı yatırım danışmanlığı hizmetleri ile çok yönlü bir firmadır.

Zamanla yarışılan günümüzde araç kiralama artık lüks olmaktan çıktı. Günü birlik veya daha uzun süreli araç kiralama hizmeti ile her ihtiyaca cevap veren Kopuz Turizm, araç kiralamanın çok daha ucuza mal olduğu günümüzde kişi ve kurumlara zamandan ve paradan tasarruf sağlamaktadır. En hesaplı fiyatlarla en kaliteli araç kiralama hizmeti için web sitemizden taleplerinizi bizlere iletebilir, ihtiyacınıza uygun son model araçları hemen kiralayabilirsiniz.

Firma çalışanlarının zamanında evden alınıp yine zamanında iş yerinde olmalarını sağlayan Kopuz Turizm, konforlu ve güvenilir servis araçları ile firma çalışanlarının güvenle iş yerinde ve evlerinde olmalarını sağlamaktadır. Öğrencilerin evlerinden alınıp en kısa güzergahlardan okula zamanında ve sağ salim taşınması çok önemlidir. Özellikle ebeveynler için öğrenci servisi çok iyi seçilmesi gereken araçlardır. Öğrencilerin emniyetli bir şekilde okula ve oradan da okul çıkışı evlerine taşınmasını sağlayan Kopuztur, son model servis araçları ve tecrübeli servis şoförleri ve 7/24 ulaşabileceğiniz web sitesi ile aradığınız firmadır. Personel servisi ve öğrenci servis ihtiyaçlarınıza web sitesi ile en hızlı ve en etkili şekilde cevap veren firmamız, güçlü referansları ile sektörün en çok tercih edilen turizm ve taşımacılık firmasıdır.

Her ihtiyaca uygun ve farklı kapasitelerdeki araçlarımızla her sektöre personel ve öğrenci taşımacılık hizmeti sunuyoruz. Öğrencileri en güvenilir şekilde okullarına taşıyor, güvende hiçbir açık nokta bırakmayan öğrenci servisi hizmetimizle her zaman müşteri memnuniyeti sağlıyoruz. Kopuz turizm güvenli yolculuk denildiğinde ilk akla gelen firmadır. Personelin ve öğrencilerin zamanında gitmesi gereken yerde olmasını sağlayan firmamız, web sitesi ile anında müşterilerine ulaşarak iş gücü ve zaman kaybını engellemekte, hem firmalara kazandırmakta, hem de personelin yüksek moralle işinin başında olmasını sağlamaktadır. Enerjisi yüksek olan çocukların okula gidiş gelişleri birçok risk taşır. Her zaman kıpır-kıpır olan çocukları en güvenilir şekilde taşıyan servislerimiz konfor ve güvenlikte bir numaradır. Personelin işe gidiş gelişlerdeki rahatı iş verimliliğini etkileyen bir durumdur. Son model ve konforlu araçlarımız en kaliteli ve en güvenilir personel servisi olarak tercih edilmektedir. Araç kiralamak ve taşımacılık hizmeti almak için web sitemize girin ve ister bize mesaj veya e-mail gönderin isterseniz biz sizi arayalım.

Taşımacılık sektöründe dakikliği ve tertip düzeni ile her zaman takdir toplayan servis şoförlerimiz eğitimli ve deneyimli sürücüler olarak her zaman vaktinde işinin başında olup yine vaktinde personeli gideceği yere ulaştırır. Kalabalık şehirlerde taşımacılık çok daha önemlidir. Güzergahları bilmek, güvenilir bir şekilde personeli işine yetiştirmek tecrübe ister. Yılların verdiği tecrübe ile her zaman kaliteli servis taşımacılığı yapan ekibimiz, profesyonel servis hizmeti ile her zaman gündemdedir. Güler yüzlü, düzgün giyimli ve saygılı bir personele sahip olan firmamız, uzman kadrosu, son model ve marka araçları ve ekonomik fiyatları ile her zaman hizmetinizdedir. Personel ve öğrenci taşımacılık hizmetleri başta olmak üzere, turizm taşımacılığı ve araç kiralama hizmeti almak için web sitemizden bizlere ulaşabilir, en kaliteli ve en hızlı hizmeti en ekonomik fiyatlarla alabilirsiniz.

Gökhan KOPUZ

Gökhan KOPUZGirişimci, yenilikçi ve her zaman başarı hedefleyen, hayatta tecrübe kazanmak için kesinlikle çalışmak gerektiğini her defasında dile getiren, ulaşım, inşaat, tekstil ve gıda sektörlerinde kendine yer edinmiş genç girişimci...