Servis Araçları

Kopuz Turizm “Servis Taşımacılığında Öncü”


Toplu taşıma ve metro sisteminin yeterli olmaması, şehir hayatının beraberinde getirdiği olumsuzluklar, servis araçlarıyla taşımacılığı elzem hale getiriyor. Zaman kayıplarının engellenebilmesi, ekonomik oluşu gibi sebepler büyük şehirlerimizde servis taşımacılığını ön plana çıkıyor. Öğrenci ve personel servis taşımacılığı konusunda 1996 çıktığımız bu yolda ilk günkü heyecanla ve kendimizi sürekli yenileyerek ilerleyemeye devam ediyoruz.
Kopuz Turizm olarak servis taşımacılığındaki misyonumuz kaliteyi en uygun, en ekonomik şekilde müşterilerimize sunabilmektir.
Servis araçlarımızla; öğrenci ve personel taşımacılığı olarak iki kategoride hizmet vermekteyiz.

Servis Araçlarıyla Taşımacılığını Yaptığımız Kurum ve Kuruluşlar

Hastaneler, holdingler, fabrikalar, üst düzey kamu kurumları, eğitim kurumları (ana okulları, ilköğretim, ortaöğretim, üniversiteler, dershaneler)

Servis Araçlarında Personel Kriterlerimiz

Kopuz Turizm bünyesinde çalışmayı arzu eden adaylarımızın sahip olmasını istediğimiz kriterlere özellikle dikkat edilmektedir. Servis araçlarındaki personelimizin taşıt kullanma belgelerinin eksiksiz olması, iş deneyimi ve tecrübelerinin yeterli düzeyde olması, trafik kurallarına dikkat eden, sorumluluk sahibi ve müşteriye güler yüzle hitap edecek kişiler arasından seçilmesine ehemmiyetle dikkat edilmektedir.
Bütün şoförlerimiz şirketimiz bünyesinde çalışmakta ve sigortaları Kopuz Turizm tarafından ödenmektedir.

Servis Araçlarımızla 11 Yıldır Sevgi Taşıyoruz

Filomuz istisnasız teknolojik imkanlarla donatılmış, yolcularımızın her türlü konforu düşünülerek tasarlanmış özel araçlardan teşekkül etmektedir. Araçlarımızın iç ve dış kısımlarında düzenli temizlik yapılmakta, servis taşımacılığının bir an bile sekteye uğramaması adına periyodik bakımları kontrol edilmektedir. Araçlarımız, anlaşmalı olduğumuz ve çözüm ortağımız olan Start Sigorta güvencesiyle mali mesuliyet sigortası, kasko ve ferdi koltuk sigortaları yapılmış halde trafiğe çıkmaktadır.
Servis araçlarımızda standartlara uygun şekilde ilk yardım seti ve yangın söndürme cihazı bulundurulmaktadır. Personel servisi araçlarımızın anlık olarak GPS – Araç Takip Sistemi ile takip edilmektedir. Ayrıca servis araçlarımızda vazifeli personelimizin insan ilişkileri, iletişim ve kılık kıyafet gibi konularda yeterli düzeyde hizmet verebilmeleri için sürekli eğitimlere tabi tutmaktayız.
11 yıldır yüzlerce kurum, şirket ve eğitim kurumuna servis araçlarımızla üstün hizmet veren Kopuz Turizm güvenli oluşu, dakik sistemi ve konforlu hizmet anlayışıyla müşterilerinden tam puan almaya devam etmektedir. www.kopuztur.com sitemizde servis araçlarımız ve hizmetlerimiz ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
Ayrıca kalitemizin yanında sağladığımız uygun fiyat avantajıyla da sektörde farklılık sağlıyor ve rekabette bir adım ön plana çıkıyoruz. Kaliteli ve güvenli hizmet anlayışımız ve uygun fiyat stratejimizle çözüm ortaklarımızla olan işbirliğimiz kalıcı hale geliyor. Her geçen gün daha fazla kurum ve firmadan servis aracı talebi alıyoruz. 11 yıldır olduğu gibi servis araçlarımızla sevgi taşımaya devam edeceğiz.

Gökhan KOPUZ

Gökhan KOPUZGirişimci, yenilikçi ve her zaman başarı hedefleyen, hayatta tecrübe kazanmak için kesinlikle çalışmak gerektiğini her defasında dile getiren, ulaşım, inşaat, tekstil ve gıda sektörlerinde kendine yer edinmiş genç girişimci...