Personel Taşımacılığında Güven Ve Kalite

Personel Taşımacılığı Nedir?


Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı ile personel taşımacılığı yapan firmamız, taşımacılık sektöründe personel taşımacılığı şirketleri arasında güçlü referansları ile lider bir firmadır. Her ihtiyaca uygun farklı kapasitelerde araçları ile her zaman müşteri memnuniyet odaklı çalışmakta, ev ve iş yeri arasında yaptığı taşımacılık başta olmak üzere birçok organizasyonda görev almaktadır.

Personel Taşımacılığı

Sanayinin hızla geliştiği, her gün irili ufaklı birçok firmanın üretime start verdiği günümüz endüstri çağında personel taşımacılığı son derece önemli hale gelmiştir. Firma çalışanların zamanında işe gelmesi ve yine zamanında evlerine ulaşması için kaliteli taşımacılık hizmeti sunan firmamız, uzman kadrosu, son teknoloji toplu taşıma araçları ile güvenli yolculuk için tercih edilen firmalar arasında ilk sırada yer alır.

Zaman müşterilerimiz için ne kadar önemliyse bizim için de o kadar önemlidir. Çalışanların zamanında işinin başında olması verimli üretimin temel taşlarındandır. Taşımacılık kalite ve güvenliğinden ödün vermeden hizmet sunan ekibimiz, personelin gecikmesinden doğacak olası iş gücü ve zaman kaybına müsaade etmemektedir. Zaman ve buna bağlı iş gücü kaybı yaşamak istemeyen, personelini güvenli bir şekilde işinin başında isteyen firmaların tercihi olarak her zaman başvurulan ilk adrestir.

Personel Taşıma Hizmetlerinin Avantajları ?

  • Personel taşımacılık hizmeti alan bir firmanın çalışanları zamanın işinin başında olur.
  • Personelin güvenilir ve konforlu bir şekilde taşınması motivasyonu arttırdığından personel verimliliğini yükseltir.
  • Düzenli işe geliş gidişler çalışanlara güven verdiğinden stres ve endişeler yok edilir.
  • Adeta bir aile ortamı havasında verilen hizmet, çalışanların yolculuk boyunca keyifli anlar yaşaması ve kaynaşarak ekip çalışması ruhunu yakalamasını sağlar.
  • İşveren personelinin zamanında işinin başında olacağından emin olarak bu tür sorunlarla uğraşmayıp firmasını daha ileriye götürmek için yeni projelerle ilgilenir.

İstanbul ‘da Personel Taşıma Hizmetlerinin Önemi

İstanbul gibi trafiğin yoğun olduğu büyük ve kalabalık bir şehirde çalışan personelin zamanında işinin başında olması büyük bir sorundur. Personel taşımacılığı şirketleri arasında profesyonel kadrosu ile her bir müşterisinin çalışanlarını tam zamanında iş yerine ulaştıran firmamız, güzergâhları belirleyerek en kestirme yollardan yolcularını gideceği yere ulaştırmaktadır. Güvenli yolculuk için araç konforu ve sürücü tecrübesi çok önemlidir. Memnuniyet odaklı çalışmaları ile her zaman takdir toplayan ekibimiz ve hizmet kalitesinde her detayı düşünen firmamız İstanbul taşımacılığında güvenli yolculuk için ilk tercihler arasındadır.

Personel Taşımacılığında Araç ve Sürücü Kalitesi Önemlidir

Şirketin kıyafet yönetmeliğine uygun düzgün giyimleri ve güler yüzü ile her zaman müşteri memnuniyet odaklı çalışan araç sürücülerimiz, eğitimli, deneyimli ve işinin ehli sürücüler olarak güven vermektedir. Kalite ve güven bizler için çok önemli unsurlar olup, personel taşımacılığı İstanbul olarak firmamız hiçbir risk faktörünü bünyesinde barındırmaz. İstanbul personel taşımacılığı şirketleri denildiğinde ilk akla gelen firma olarak gerek araçları gerekse araç sürücüleri ile bulunduğu konumun hakkını verir.

Hizmet kalitesinde her detayı düşünerek personelin zamanında, güvenilir, konforlu ve motive olmuş bir şekilde işinin başında olmasını sağlar. Araçlarımız araç ruhsatı, trafik sigortası, koltuk sigortası, muayene ve egzoz belgeleri bakımından eksiksiz olup, ilk yardım seti ve yangın tüpü de bulunan araçlardır. Taşımacılıkta güven ve kalite bizim çalışma prensibimizdir. Gerek marka gerekse model olarak personel taşımacılığı yönetmeliğine uygun olup tüm yasal yükümlülükleri yerine getirir.

İstanbul’un her semtine verdiği güvenilir ve kaliteli personel taşımacılık hizmetleri ile lider olan firmamızı her zaman arayabilir, en kaliteli personel taşımacılık hizmetini en hesaplı fiyatlarla alabilirsiniz.

Gökhan KOPUZ

Gökhan KOPUZGirişimci, yenilikçi ve her zaman başarı hedefleyen, hayatta tecrübe kazanmak için kesinlikle çalışmak gerektiğini her defasında dile getiren, ulaşım, inşaat, tekstil ve gıda sektörlerinde kendine yer edinmiş genç girişimci...